De stad in
Vandaag worden we wakker met de zon op de caravan. We halen broodjes bij de winkel en ontbijten.
Om 11 uur even skypen met pa en ma. Sven lag gisteravond al te slapen dus hij moet nog even met opa en oma kletsen. Daarna gaan we de stad in. Alle voorbereidingen voor de Malmo festivallen worden getroffen. Helaas begint het morgen pas. Past dus niet in onze vakantie dit jaar. Roept wel herrineringen op aan vorig jaar. We komen zeker nog een keer weer.
We eten een lekkere bak noedels met saus enz. bij een chinees standje en kijken even bij de H&M. Dan via een omweg terug naar de parkeergarage.
Nog even langs de Turning Torso, bodschappen doen en dan naar de camping. We doen de zwemkleding aan en gaan lekker even in de zee. Dan is het tijd voor een biertje. De kinderen vertrekken naar de skateboardbaan en ondertussen doe ik de voorbereidingen voor een lekkere maaltijdsalade vanavond.
Het was een heerlijke laatste dag met mooi weer. Het is nu wat betrokken maar we bereiden ons voor op een heel warm weekend in huis.
Ik zal nog 1 verslag maken over Delmenhorst en de rest van de terugreis.
Morgen vertrekken we vroeg omdat we een beetje op tijd in Delmenhorst willen aankomen en het een rit is van 500 kilometer en een boottochtje.
nog heerlijk even genieten hé. Maar Delmenhorst is ook leuk. Tot zaterdag en een goede reis.