Naar Malmo
We vertrekken vanmorgen al mooi op tijd. Om 8.45 rijden we de camping af. We nemen voor de verandering de autobaan en zijn al om 12.40 op de camping in Malmo. Het is hier volop zomer. Ruim 28 graden en een heerlijk zonnetje.
Als alles staat, trekken we de zwembroeken aan en nemen een frisse duik in de Oresund. Het is wel koud maar als je er maar een keer door bent is het goed te doen. We blijven nog heerlijk even aan het strand liggen zonnen. De kinderen lopen nog even naar de skateboardbaan, helaas hebben ze niks bij zich waarmee ze erop kunnen.
Rond half 4 gaan we een rondje maken op het grote winkelplein. Ze zijn hier nog steeds aan het bouwen trouwens. We lopen even door wat winkels met sportkleding, ik koop een potje kopervet bij de Biltema en dan gaan we naar de camping om even wat te drinken.
We besluiten bij de IKEA te eten vanavond! Enigszins tegen de principes van papa maar goed……
We eten heerlijk kipfilet met patat en wat te drinken. Een ijsje na maakt het af.
Eenmaal op de camping is het nog heerlijk warm en gaan de kinderen nog even zwemmen.
Ik heb 24 uur internet dus tot morgenavond zijn we online.
Wij wensen jullie. De laatste paar dagen nog veel plezier.
Het is hier heel warm weer als jullie thuis komen.
Groeten tante joke doei.
Ja aan alles komt een eind maar dit was volgens mij een geslaagde vakantie. Wat wordt het volgend jaar? We zien het wel
Gr. Cor